Ledelsestræning - Copenhagen Coaching Company
Vi tror på, at de bedste ledere er dem, som står ved sig selv – på godt og ondt.
Ledelsestræning
21132
page-template-default,page,page-id-21132,page-child,parent-pageid-19080,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Copenhagen Coaching Company
VORES YDELSER

LEDELSESTRÆNING

Det uperfekte menneske har potentialet til at blive den perfekte leder

Vi tror på, at de bedste ledere er dem, som står ved sig selv – på godt og ondt. Der skaber den mest optimale ressourceudnyttelse, hvis lederen står ved sine styrker, men samtidig anerkender sine begrænsninger og dermed tillader andre at træde til, når man selv kommer til kort.

 

Det kræver, at lederen har god selvindsigt – for hvis du ikke kan lede dig selv, kan du ikke lede andre. Derfor er vores ledertræning baseret på tre moduler, der fokuserer på evnen til at lede sig selv, lede andre og forankringen af dette i praksis.

 

Vi tror på, at læring forankres bedst, når den relateres til vores egen situation og virkelighed. Derfor tager vi i disse skræddersyede kurser altid udgangspunkt i ledernes konkrete udfordringer og hverdag, da det sikrer et større engagement og energiniveau.

 

Vores træning foregår som en vekselvirkning mellem teori, praktiske øvelser, refleksion, plenumdiskussioner og lidt leg. Da tillidsniveauet på holdet har afgørende betydning for udbyttet og modet til at udfordre sig selv, arbejder vi både med individet men også med hele holdets tryghed.

PROCESSEN

  • Kurset omfatter tre moduler/workshops med mellemliggende hjemmearbejde.
  • Modul 1: Ledelse af sig selv (Det indre lederskab)
  • Modul 2: Ledelse af andre (Det ydre lederskab)
  • Modul 3: ledelse af forandringer (Det integrerede lederskab)
  • Afsluttende projekt
  • Det kan anbefales at følge processen op med et eftersyn efter seks måneder.