Ledergruppetræning - Copenhagen Coaching Company
De overordnede sigte med ledergruppetræning er at skabe større ansvarlighed for helheden ved at nedbryde silotænkning.
coaches, copenhagen coaching Company, kirsten kleemann, rené bach, ledergruppecoaching, ledergruppecoaching, ledelsestræning, konkliktløsning, individuel coahing,
21119
page-template-default,page,page-id-21119,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
VORES YDELSER

LEDERGRUPPETRÆNING

Giv virksomhedens ledergruppes samarbejdsevne og dynamik et eftersyn

De overordnede sigte med ledergruppecoaching er at skabe større ansvarlighed for helheden ved at nedbryde silotænkning samt skabe en tillidsfuld virksomhedskultur, hvor forskelligheden ses som en styrke. Målet er at udvikle ledelsesteamet, så hvert enkelt medlem står som et stærkt ”jeg” – og teamet derigennem bliver et stærkt ”vi”.

 

For at forløse potentialet i ledergruppen er det nødvendigt at undersøge, hvilke barrierer, der forhindrer kreativitet og performance. Tillidsniveauet i virksomheden er normalt centralt for denne udfordring. Det kræver tillid at kunne udfolde sig, da følelsen af tryghed er afgørende for modet og lysten til at konfrontere og diskutere de sværeste emner.

 

Når tilliden er skabt, øges motivationen til at fortsætte den åbne og direkte tone, hvilket igen skaber øget beslutningskraft og mening.

PROCESSEN

  • Opstartsmøde med henblik på at identificere det ønskede udbytte af forløbet.
  • Forudgående interviews med hvert medlem af ledergruppen for at afdække dynamikken og udfordringerne i gruppen/teamet.
  • Workshop, hvor de vigtigste temaer fra de individuelle interviews bliver arbejdet igennem.
  • Opfølgende workshop, hvor der evalueres på den forløbne proces og sættes nye mål.
  • Efter behov kan alle eller enkelte medlemmer i teamet tilbydes individuel coaching i perioden mellem første og anden workshop.