Hvem er vi - Copenhagen Coaching Company
René Bach og Kirsten Kleemann er coaches hos Copenhagen Coaching Company og har begge en brændende lidenskab for at hjælpe mennesker og organisationer.
coaches, copenhagen coaching Company, kirsten kleemann, rené bach, ledergruppecoaching, ledergruppecoaching, ledelsestræning, konkliktløsning, individuel coahing,
21153
page-template-default,page,page-id-21153,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LIDT OM OS

RENÉ BACH

René blev coach, før der var noget der hed coaching. René har coachet tusindvis af mennesker siden 1994 – og grundlagde Copenhagen Coaching Company i 2001.
Som coach insisterer René på, at folk skal kende deres historie for at de kan forstå sig selv og deres aktuelle udfordringer. Det er en narrativ coachingform, der skaber en øget selvindsigt og erkendelse.

LÆS MERE
KIRSTEN CLEEMANN

Kirsten er medejer af Copenhagen Coaching Company, hvor hun har arbejdet siden 2006. Kirsten er uddannet ID Psykoterapeut, og sidder i bestyrelsen for ID Psykoterapeutforeningen, samt i bestyrelsen for BOAS Valby og BOAS Nørrebro. Ved at kombinere 16 års erhvervserfaring med sin psykologiske indsigt har Kirsten en yderst veludviklet evne til at identificere kerneproblemstillinger.

LÆS MERE