Kirsten Cleemann - Copenhagen Coaching Company
Kirsten Kleemann er medejer af Copenhagen Coaching Company, hvor hun har arbejdet siden 2006. Kirsten er uddannet ID Psykoterapeut.
Coaches, Copenhagen Coaching Company, Kirsten Kleemann, René Bach
21162
page-template-default,page,page-id-21162,page-child,parent-pageid-21153,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
COACHES

KIRSTEN CLEEMANN

Kirsten er medejer af Copenhagen Coaching Company, hvor hun har arbejdet siden 2006. Kirsten er uddannet ID Psykoterapeut. Ved at kombinere 16 års erhvervserfaring med sin psykologiske indsigt har Kirsten en yderst veludviklet evne til at identificere kerneproblemstillinger.

 

Hun er intuitiv meget stærk og kan med sin vindende og tillidsvækkende person få folk ud af busken, hvad enten der er tale om grupper eller individuelle klienter. Med sit psykologiske skarpsyn og sin sikre formidlingsevne er Kirsten ofte budbringer af noget, der er hemmeligt for personen selv.

 

Ærlighed og integritet er grundbegreber i Kirstens coaching. Fordomsfrit bruger hun alle sanser i analysearbejdet og prioriterer åbenhed og tillid i relationen. Det betyder, at Kirsten altid giver en ærlig feedback og tillader en ”tilpas forstyrrelse” i processen, så længe den er konstruktiv og kontrolleret.

 

Klienterne fremhæver ofte Kirstens grundighed og tålmodighed, men fremfor alt hendes enorme tilstedeværelse i processen. Hun lader sig ikke friste af hurtige, nemme eller skematiske konklusioner – da Kirsten har stor respekt for kompleksiteten både i forhold til analysen og løsningen.

KIRSTEN ARBEJDER MED

  • Individuel coaching
  • Grupper/workshops
  • Ledertræning
  • Corporate Based Mindfulness Training